085 – 019 7021

Bel ons nu

24/7

Bereikbaar

Elektricien Haarlem

Meterkast vervangen

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Haarlam om de meterkast te vervangen of te repareren? Bel nu met Elektricien Haarlem.

Bel ons nuContact

Meterkast vervangen door een expert in Haarlem

Meterkast vervangen? Het is aangeraden dit door een expert te laten doen. Wij van Elektricien Haarlem helpen u graag met het vervangen of repareren van uw meterkast. Waarom zou een meterkast überhaupt vervangen moeten worden? Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Het kan zijn dat u een tekort aan groepen heeft, uw meterkast niet meer aan de huidige veiligheidsrichtlijnen voldoet, het gebruik van een grote stroomverbruiker, een defect aan uw meterkast of uw meterkast is simpelweg verouderd. Laten we even terugkomen op de veiligheidsrichtlijnen, deze kunnen alleen gedetecteerd worden door een expert in meterkasten of elektra. Als uw meterkast meer dan 10 jaar oud is, is het verstandig deze te vervangen. Een meterkast vervangen is snel en makkelijk gedaan met de hulp van Elektricien Haarlem. Schakel ons nu in!

Meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en vervangen van meterkasten

Meterkast reparatie of vervangen? 

Op het moment dat de meterkast het niet meer naar behoren doet, wilt men het vaak meteen vervangen, maar in de meeste gevallen kan het ook gerepareerd worden. Het kan dus erg verstandig zijn om uw meterkast eerst te laten nakijken door een ervaren elektricien. Hij kan namelijk direct detecteren of er een reparatie nodig is of dat uw meterkast toch echt vervangen moet worden. Onze elektriciens kunnen uw probleem ook oplossen door het plaatsen van een extra groep. Huur daarom onze elektricien in om een extra groep te plaatsen. Het kan ook zijn dat uw meterkast niet meer uit te breiden is. Dan is het enige wat nog overblijft, uw meterkast vervangen. Schakel onze ervaren elektricien in om u te helpen bij het vervangen van uw meterkast.

meterkast  vervangen haarlem
meterkast  vervangen Haarlem

Een nieuwe meterkast nodig?

Nieuwe meterkast nodig? Op het moment dat u uw meterkast vervangt, moet u deze natuurlijk vervangen door een nieuwe. Bij het uitkiezen van een nieuwe meterkast, moet u aan een aantal dingen denken. Denk maar aan hoeveel groepen u nodig heeft en of u wel genoeg plek heeft voor de nieuwe meterkast. Gaat u kiezen voor een 1-fase of 3-fase aansluiting? Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juist keuze. Schakel nu onze hulp in. Elektricien Haarlem staat 24/7 voor u klaar.

meterkast  vervangen Haarlem
meterkast  vervangen Haarlem

Zelf de meterkast vervangen

Het is mogelijk om uw meterkast zelf te vervangen. Dit is wel echt afgeraden als u geen ervaring heeft. Dit zeggen wij voor uw eigen veiligheid. Neem geen risico’s. Wilt u het toch wel doen? Denk er dan aan om u goed voor te bereiden. Dat is vooral belangrijk. Daarnaast is het verstandig dat u de hoofdstroomvoorziening afsluit. Koop bijvoorbeeld een spanningsmeter. Met de spanningsmeter kunt u eenvoudig controleren welke onderdelen op stroom staan. Dit is makkelijk gedaan met een schroevendraaier. Waarom moet u dat doen? Nou, het is eigenlijk voor uw veiligheid. De kans op lichamelijk letsel wordt daarmee verkleind. Wilt u het toch door een professional laten doen? Twijfel dan niet en schakel onze ervaren elektriciens in! Wij vervangen uw meterkast graag veilig en verantwoord.

CONTACT

elektricien haarlem

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Onze diensten

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Haarlem? Bel dan gerust Elektricien Haarlem op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Amersfoort? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amsterdam voor u klaar.

meterkast  vervangen Haarlem
Call Now Button